Hjerne-Ernæring

Hjerne- ernæring

I disse år, er der voldsom fokus på vigtigheden af at passe på sin krop. Blade bugner af træningsprogrammer og opskrifter som har til hensigt, at give os stærke og slanke kroppe. Meget lidt handler dog om den vigtigste kropsdel, nemlig hjernen.

Ernæringens betydning for hjernen er et nyt forskningsområde med et kæmpe potentiale.

Spritnye forskningsresultater viser, at ernæring har betydning for humør og dermed overskud i hverdagen, koncentrationsevne, men også at have potentiale til, at kunne mindske tilstande såsom depression og angst. Ligeledes tyder meget på, at den rette ernæring kan bremse hjernens aldring og udviklingen af demenssygdomme. I dette foredrag får deltagerne derfor svar på, hvilke konkrete ting de selv kan gøre, for at optimere deres hjernes skarphed og deres trivsel i arbejdslivet såvel som fritiden – nu og på sigt.

Viljestyrke er ofte det mange er udfordret på, i forbindelse med livsstilsomlægninger. Ud over “hjerneernæring” vil dette foredrag også handle om elementer fra positiv psykologi og om de nye forskningsresultater vedrørende betydningen af viljestyrke. Sjove og forundrende forskningsresultater vil danne udgangspunkt for noget overraskende resultater, som kan have stor betydning for hvordan den enkelte bruger af deres viljestyrke…


Varighed 1 time, samt 15 minutters spørge- og debat tid.
Pris 6500,-